Wao – sommaren är här nu🌞.

Hejsan Svejsan.

Jisses vilket väder vi haft idag. Helt makalöst underbart. Jag har varit ute i trädgården och småfixat hela dagen. Sånt som jag bara älskar så mycket.
Wao – sommaren är här nu🌞

Firar ledigheten.

Cava är bara så gott. Just idag känns som jag röstar på Cava framför skumpa. Imorgon tänker jag kanske annorlunda igen. Det är så skönt att få vara ledig i fem hela dagar. Ferietjänst är bara en av de bästa påhitten.

Fidget Spinner.

Jag kanske är riktigt knäpp men jag fattar inte tjusningen med att hålla i en snurra som dessutom låter.
Fidget Spinner är den nya flugan och innehavs av både mina elever och Tilda och hennes kompisar. Lite roligt var det när Tilda fick sin. Företaget vi köpte från slumpade ut färger så Tilda hade ingen aning om vilken färg hennes skulle ha. Liten rolig grej av företaget tycker jag faktiskt att överraska sina kunder med färgen.

 Dags att krypa ner i sängen. Imorgon blir det gympatävling på Lidingö med Tilda och Tullinge.

Kram Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: