Vad stör ni er mest på när ni ska på möten?

Hejsan.

Trots att jag är ledig idag så har det varit möten på förmiddagen. Känns som om möten börjat bli min grej liksom.

Vad stör ni er mest på när ni ska på möten?

Är det något som jag tycker är så viktigt är att passa tider. Både när det är jag som håller i mötet eller när jag ska på möten. Finns det något mer irriterande när man får vänta alldeles för länge  och personen sedan inte ens  ber om ursäkt? Bu bu bu säger jag för de som inte håller tider.

Skickar kramar till alla dem som behöver en extra idag.

Emil han var en klok pojke han….
 

 Tid för lite sol och värme på altanen för mig som har ledig onsdag.
Puss.

2 thoughts on “Vad stör ni er mest på när ni ska på möten?

Add yours

  1. Det är respektlöst att komma sent till ett möte om man dessutom inte ber om ursäkt.
    Världen och samhället blir bara slappare och slappare. Tyvärr 🙁
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: