Think happy – be happy.

Hej.

Ja jag är en nattsuddare idag igen. Helt galet men vad ska jag göra när tankarna leker flipperspel? Ja jag är en tänkare och en drömmare i samma skal. En konstig kombo men sådan blev jag. Blev jag, jag tror nämligen att vi blir de vi blir beroende på vad vi får med oss i livet. Allt vi är med om stort och smått formar oss till dem vi blir här och nu, tror jag. Vad tror ni?

Raffe fick en vän.

Min lilla Raffe Giraff som hänger med mina nycklar fick en vän idag, en Ricci. I min happy meal idag låg den sötaste lilla giraffen. Himla tur för Raffe som varit ensam länge nu💗. 
Visst är de ett sött par Raffe och Ricci.

Sov Gott.
Lättare sagt än gjort men – Smile be happy.
Vi hörs imorgon igen.
Puss. 

2 thoughts on “Think happy – be happy.

Add yours

  1. Sixka sötisar, jag var också nattmänniska förr, kunde sitta uppe till 1, 2 om nätterna, men inte numera hehe, när jag var gravid sparkade tösen mycket på nätterna =D, då fick jag vara vaken

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: