Roadtrip to day.

Hej.

Hit och dit var det som gällde idag för min del idag. Vet inte om det var så klokt av mig att trycka in 5 APL besök på en dag plus ett kort möte hos min coach men så blev det. Just nu känns skallen helt tom samtidigt som den fortfarande går i spinn. Jag som pratat om kickboxning skulle nog behöva första passet idag och gärna redan nu.Roadtrip.

Idag har jag besökt elever på deras APL platser vilket är så roligt men fem på en dag var för tufft för mig. Eleverna sköter sig utmärkt och det är så roligt att besöka deras platser och handledare. Besöken idag har varit på skola, förskola, två fritidsgårdar och ett fritids, en salig blandning om sanningen ska fram.

Rensade skallen efter en snabb lunch i bilen med ett varv inne på Plantagen. Härligt när jag vet vad kroppen behöver för att tagga igång igen. Lilla blomman som fick följa med hem idag.

Därefter var det dags igen för de sista besöken. Innan jag smet in till coachen efter dagens alla möten bjöd jag mig själv på en islatte från mitt favoritställe Espresso House. Islatte i all ära men kaffe är alltid kaffe för mig så nästan gång blir det kaffe igen.

Var snälla mot er själva.
Ingen annan lyssnar bättre än vad ni gör på er själva.
Kram.

2 thoughts on “Roadtrip to day.

Add yours

  1. Åh kickboxing är jag med sugen på!! Skall vara sjukt bra träning! Islatte som är s å gott, särskilt på sommaren!
    Svar: Ja men eller hur!!? Varför är det inte så, fattar ingenting! Åh vet inte vart det bär av denna gången, är sjukt sugen på Kroatien. Lite flygresan som styr kan jag tycka för där finns det verkligen mycket pengar att spara in!
    Ja det är det verkligen. Larm är bra, skall bli kul o testa detta!

Kommentera

Up ↑

%d