Glassprovning på StikkiNikki.

Hej.

Vi har varit på glassprovning på StikkiNikki idag. Riktigt trevligt och gott framför allt. Vi hade turen att få en egen sittning bara familjen och en fantastiskt kunnig och trevlig glassvärd.


StikkiNikki.

StikkiNikki gör och säljer egentillverkad ekologisk glass utan några som helst kemikalier. Gelato är gjort på riktiga råvaror. De har skapat runt 500 olika smaker vilka varierar från dag till dag lite beroende på vilka råvaror som finns att få tag på i dagsläget. Smakerna varierar vilt och de håller recepten extremt enkla och använder bara grundläggande basprodukter som mjölk, socker, ägg och lite grädde, och smakbäraren som till exempel organisk frukt och nötter eller hemkokt kola. Inga artificiella smaktillsatser, färgämnen eller annat skräp som ofta används för att göra glassen billigare, enklare att tillverka eller för att den skall hålla längre i frysen.

Favorit glassen.

Vi fick prova på alla de smaker de hade ute i butiken i en egen stor box för bara oss fem. Makalöst mycket glass kan jag säga som bara var avsatt för oss. Vi testade och testade och fick även lära oss om företagets uppbyggnad och om Gelato som Italiensk glass kallas. Våra favoriter blev till slut chokladboll, vegansk choklad, lingon yoghurt och ett bär som jag inte minns blev Robert´s favorit till slut. Visst kan jag erkänna att det är skillnad på riktig fin glass och vanlig GB glass. Hos StikkiNikki känns glassen på riktigt och äkta. Jag kommer garanterat komma tillbaka och köpa glass över disk i sommar.

Tack mina älsklingar för idag.
Alltid lika roligt när vi alla gör något tillsammans.💗 Love you 💗
Puss.

2 thoughts on “Glassprovning på StikkiNikki.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: