Allt går emot mig idag.

Halloj.

Fy för mig idag. Det känns som jag verkligen vaknat på fel sida. Jag som borde vara på ett strålande humör. Ledig dag, strålande solsken och nya naglar men jag känner mig bara sur. Visst de roliga dagarna är på G men det känns även som om allt går emot mig idag.

Allt går emot mig idag.

Först ut så vaknade jag med dunder huvudvärk. Det kändes lagom kul men men bara att bita i det sura äpplet och åka mot Tyresö och göra nya naglar. Super nöjd som vanligt förutom att ena nageln som gått av behövde byggas upp igen. Ibland blir byggda naglar så de sluttar uppåt vilket jag är allergisk mot. Givetvis så blev min sådan suck och panik. Avskyr att jag går i spinn om jag inte blir nöjd med frisör eller naglar eller som min fot operation för några år sedan som aldrig blev bra. Jag blir helt tokig och måste bara göra om och göra rätt genast och här och nu. Hoppas nu att Malin kan hjälpa mig i början på nästa vecka.  När jag till och med fick höra av person att ska den luta uppåt? Då finns det ingen återvändo utan att göra om den. Egentligen är det kanske bara och jag hen som ser att nageln lutar uppåt men det räcker.

Hur som helst så fick jag min cappucino från Espresso House och skallevärken försvann när jag väl var hos Malin. Tänk vad gott kaffe kan göra för själen. Kaffe i värmen, jag skulle nog även köpt med mig en Cold Brew eller en Islatte i bilen hem. Det får bli planen till nästa gång.

Inne på Systembolaget hittade jag inte varken hallonölen eller den is balileys burken. De på bolaget hade inte heller någon aning vad jag pratade om. Suck…jag orkade bara inte idag. Med hem fick två andra lite roliga flaskor följa. Det kommer bli spännande att testa i 🌞.

Idag hade jag behövt en ask med rosor. Äntligen fick jag se  askarna live. Har sett dessa roskaskar hos flera bloggvänner men aldrig in real life ännu. Just idag när livet känns motigt hade en korg suttit fint.

Nu har jag nog surat klar. Dags att avancera mot solstolen på altanen.
Ha en underbar fredag.
Puss.

One thought on “Allt går emot mig idag.

Add yours

  1. Hoppas att knoppen mår bättre, samt det är ju du som ska vara nöjd så då ska du ju såklart göra om det, så är jag med mitt hår, jag går tillbaka om jag ej är nöjd

Kommentera

Up ↑

%d