Utmaning "Jag önskar".

Hej.

Jag är med i en utmaning hos Johanna som driver bloggen Days by Johanna ”Jag utmaning”  #jagutmaning.

Utmaningarna är följande:

16/5 Jag älskar…
17/5 Jag saknar… 
18/5 Jag önskar…
19/5 Jag behöver…
20/5 Jag fick…
21/5 Jag blir glad…
22/5 Jag mår bäst…
23/5 Jag längtar…

Jag önskar.

Jag önskar att Lotto Gubben knakar på min dörr snart för jag har så många bra och kloka tankar och ideér om vad jag skulle förverkliga i mitt liv då. En sak som jag önskar mig mycket är att få resa och upptäcka hela världen på mitt sätt. Jag är så nyfiken och har ben med en massa spring i så jag behöver upptäcka och äventyra för att få lugn.

Lånad bild från Cashback24.


4 thoughts on “Utmaning "Jag önskar".

Add yours

  1. Paris och London har jag besökt två gånger… London blir det garanterat igen när jag får tid 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: