Jag fick en idé.

Godmorgon.

Har ni sovit gott? Jag somnade som en stock bredvid Tilda som sov i Roberts säng inatt så fort jag väl kom i säng. Det är ju en av de saker som jag verkligen inte är bra på att gå och lägga mig i tid.

Jag fick en idé. 

Såg en så fin bild redan igår kväll på Instagram som jag sparade ner. Igår såg  jag bilden full av färg glada  fågelholkar, idag så jag att de små husen är byggda av mjölkkartonger. En sådan här vägg skulle jag gärna ha på en husvägg eller möjligen på flera trädstammar längst upp på tomten. Planen är att jag ska vara med och göra  en vägg i liknande känsla och utseende någonstans, frågan är liksom var det ska vara. Inne eller ute? Trä eller papper? Första tanken är fågelholkar för utomhus bruk som kan målas i glada färger.

Lånad bild från Instagram.

 

Må så gott.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: