Utmaning "Jag saknar".

Hej.

Jag är med i en utmaning hos Johanna som driver bloggen Days by Johanna ”Jag utmaning”  #jagutmaning.

Utmaningarna är följande:

16/5 Jag älskar…
17/5 Jag saknar… 
18/5 Jag önskar…
19/5 Jag behöver…
20/5 Jag fick…
21/5 Jag blir glad…
22/5 Jag mår bäst…
23/5 Jag längtar…

Jag saknar.

Jag saknar känslan av frid och ro i både kropp och själ. Känslan av att känna att jag räcker till och är bra precis som jag är. Avskyr känslan av att jag och alla andra måste jaga lycka, lugn och livet för att få känna lugnet i jaget. Jag vet inte varken var eller hur jag ska finna den känslan som jag ofta hade som barn. Minns så väl känslan av ro och fullständig frihet när jag var barn på Öland om somrarna. Jag saknar den känslan så  mycket.
 

4 thoughts on “Utmaning "Jag saknar".

Add yours

  1. Tror det är vi människor själva som byggt upp ett ouppnåbart ideal av vad lycka är. Alla jagar något som inte finns för de tror alla andra har det. När vi var barn jämförde vi oss inte med vad media vill eller med andra vi var bara OSS här och nu och var nöjda med det Därför kan vi lära oss mycket av vårt inre barnjag tror jag….våga släppa fram lekfullheten och vara FRIA 🙂

    Ha en grym helg och nu äntligen vankas sommar värme:)

    LOVE Maria på Inredningsvis

  2. Jag har ett motto: Vill Du ha din frihet får du ta den! Jag instämmer med Maria ovan, speciellt i vad hon menar om media. Jag hade bara en kanal som liten och reklam var förbjuden. Jag väljer ofta ettan och tvåan på TV där för just de saknar reklam. Kan tillägga: När jag var liten tog jag en spade och letade mask, därefter tog man sitt spö (både kast och metspö) och cyklade till favoritfiskevatten man sökt sig fram till. Vi byggde våra ishockeyrinkar själva redan som 7-8 åring, spolade och skottade själva… byggde lådbilar och körde omkull för vi glömt bromsar vill jag minnas, oj vad vi slog oss. Men det lärde vi oss nästa resa, en bräda och en spik så vart det ett handtag 🙂 Hur många kojor byggde vi inte… Jag minns en sista april sprang man in och såg High Chapparall och sedan ut igen… var kanske 9 år då… Vi var FRIA ja 🙂

Kommentera

Up ↑

%d