Spinn bara spinn hela dagen spinn.

Hej.

Min dag har verkligen gått i spinn. Massvis med redovisningar av eleverna och en faslig massa uppgifter att gå igenom från eleverna. När dagarna ser ut så här kommer min Speedkänsla fram igen. Känsla är så bra men samtidigt så läskig för det finns ingen broms utan det ena följs av det andra i en faslig takt.

Spinn bara spinn hela dagen spinn.

Så när jag väl fick en stund mellan två körningar åkte jag ner till Tullinge Plantshop och drömde mig bort. Jag tycker det är så skönt och avkopplande att gå omkring och njuta bland alla växter och blommor.

Med hem kom bara nya perenner med svarta violer. De hemska rådjuren slet nämligen upp de plantorna i fjol. Dumma knäppa djur – ni är verkligen inte välkomna hem till oss.
 

Jag såg en så charmig och fin gammal symaskin i hörnet på plantshopen. Den fick mig att minnas min farmors symaskin som hon hade i ena rummet där alla kataloger och tidningar var i.

Fick faktiskt 5 minuter extra bilen då jag kunde sitta med en kaffekopp i handen. Det gäller ju såklart att hitta de små stunderna som bara är mina.

Nu sitter jag äntligen på rumpan i fåtöljen och försöker landa efter denna hektiska dagen.
Kram Kram.

Kommentera

Up ↑

%d