Sjukt stolt över mig själv.

Tja Tja.

Jag är så sjukt stolt över mig själv idag att jag orkade så bra som jag gjorde. Visst somnade jag en liten stund på sängen när jag kom hem men den kallar jag nog bara för återhämtningssömn eller något i den stilen. Tänk att jag fixat allt som jag gjort idag det är bra det lilla Pinglan. Inte såg jag så trött ut heller innan jag åkte till jobbet. Men jag failade på en sak – jag tog Tildas skor, vi har nämligen precis lika förutom att Tilda har en prick bak på sina. Den pricken missade jag helt i morse att kika efter. Men men tur i alla fall att vi har samma storlek nu för tiden annars kunde  det blivit en knepig dag. För jag skulle inte tycka det var så okej att springa runt i strumplästen i skolan….Nästa  gång tänker jag kika ordentligt om det är mina eller Tildas skor.

Tröttheten kom såklart.

Så pass att jag slumrade till vid skrivbordet på rasten innan kollegorna kom tillbaka. I kväll har jag lovat mig själv att krypa ner i  sängen och krama kuddarna redan efter GW pratat om mord för mig på tv. Skäms bild men jag bjuder på den.

 Nu tänker jag hoppa i sköna skor och ta med mig kameran runt halsen och gå ut och gå.
Vi hörs snart igen.
Kramis. 

2 thoughts on “Sjukt stolt över mig själv.

Add yours

  1. Haha din sötfis, jag är med sjukt trött idag!
    Svar: Ja det är väl deras mål, skapar ju en del köer;) Men det är nog olika ställen. Vissa kanske inte är så ”hårda” på det 😉

  2. Sött och praktiskt att ni har lika strl, samt krya på dig, hoppas att du får sova gott inatt, kramar

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: