Hur i hela världen ska det här gå?

Hej på er.

Är ni vakna? För det är jag sedan länge. Helt galet att jag sitter här i fåtöljen vaken efter att bara sovit lite mer än 2 timmar i natt. Vaknade klarvaken redan kvart i fyra. Min första tanke när jag vakande var att jag stannar hemma idag för det  här kommer aldrig funka. Men nu känns det helt okej. Frågan är väl bara hur jag kommer att må i eftermiddag när jag varit vaken i flera timmar.

Hur i hela världen ska det här gå?

Låg och läste sent in på nya dagen i natt och fick tankar med mig som fortfarande etsat sig fast på näthinnan. Det handlade om en person som kämpade för sitt liv i en konstig livssituation. En text fångade mig djupt i hjärtat. Så det får bli duschen nu för att få igång kroppen så den fixar allt vad som komma skall idag.

Provvakteri står på min lista idag, våra 1:or och 2:or skriver nationella prov i matte hela dagen. Då måste man skärpa till sig så att inga av eleverna fuskar vilket de tydligen kan få för sig att göra. Det kanske blir bäst att ta med sig mössa idag så jag kan dra ner  tröttmössan när ögonen börjar gå i kors.

Lika tänkig som jag ser ut på bilden från helgen känner jag mig idag.
Hoppas pojken på månen kan hålla mig  i handen idag.
Puss.

One thought on “Hur i hela världen ska det här gå?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: