När livet bara är utan en massa måsten.

Hej.

Är ni också nattugglor där hemma? Jag har redan slumrat till flera gånger mellan framträdanden för Eurovision är ju bara så himla långt. Men nu är jag vaken igen och hoppas på Sverige såklart och killen som sjunger om Mamma gillar jag också. Portugal som det regnar 12poängare över är inte alls min smak.

Lördagsmys.

Efter timmarna i eller utanför hockeyhallen om jag ska vara ärlig för jag satt utanför i solen och pratade med hockeymammorna och skjutsandet av ena sonen till golfbanan hamnade vi ute i solen igen. Jag drack upp min kanna kaffe som inte blev drucken medan Marcel tränade hockey. Wille tvättade min bil och Tilda gjorde musicals.

Vad jag gillar dessa stunder när livet bara är utan en massa måsten. 


Jag fick mina chokladbollar.

Redan i förmiddags var jag så himla sugen på chokladbollar. Så sugen att jag åkte extra till ICA för att köpa havregryn. Så gott det var och det bästa av allt är att vi har ett helt fat kvar tills imorgon. Jippi på den.

Dags att säga God Natt.
 

Puss Puss.

 


4 thoughts on “När livet bara är utan en massa måsten.

Add yours

  1. Såg inte ens euro slocknade innan så nä ingen nattuggla här heller!
    Jag önskar att jag kunde ha mer stunder av UTAN MÅSTEN, varför är det så mycket måsten jämt ..
    Hoppas att du får en underbar söndag
    Kram

  2. Så sugen jag blev på chokladbollar nu!

    Svar: Jag skulle kunna mig att sträcka mig till att se Sveriges bidrag, men allt annat är såååå tråkigt.

Kommentera

Up ↑

%d