Mys i solen.

Godmorgon.

Solen strålar från en klarblå himmel. Wao så underbart🌞. Vad har ni för planer för dagen?
Jag ska åka med Marcel på hockeyträning . Tänkte åka och ta en fika medan han tränar och ta en promis i solen med kameran runt halsen. Det får nog bli en laddad termos i fikakorgen också om nu hockeyfiket skulle ha stängt.

Mys i solen.

Bara för att jag kunde och bara för jag ville tog jag med mig en extra kopp kaffe ut i solen. Jag tror nästan att jag är en vår och sommarmänniska så mycket som jag tjatar om allt som jag tycker om med våren och sommaren.

Jag är så kär i mina trädskor som är handmålade. De är bara avkoppling och trädgårdsliv för mig.Vinbären är på G.

Det händer grejer lite överallt i trädgården. Så söta de är de små bären som börjar växa och utvecklas.


Ut och Njut nu i det vackra vädret alla Sötnosar.
 Puss.

2 thoughts on “Mys i solen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: