Picknicklunch i solen.

Halloj.

Så var det redan fredag igen vilket betyder sovmorgon imorgon. Jippi på den alla dagar i veckan.
Fredagar betyder också planering inför kommande vecka och de lektionerna så det blir mycket sitta stilla på rumpan vid skrivbordet. Därför bestämde jag mig för att gå och fixa lite picknick.

Picknicklunch i solen.

Fick sitta vid husväggen idag då min favoritbrygga var upptagen. Hallo…vem har tagit min brygga? På måndag ska jag sitta där igen bara så ni vet. Så sur jag låter, det är jag inte alls men lite besviken kanske.

Det var riktigt varmt och skönt längs husväggen trots att det blåste ganska bra så det var nog bästa platsen idag på grund av blåsten. Jag är egentligen inget kvargfans men denna var en höjdare. Positiva överraskningar gillar jag.


Lyx till kaffet.

Lite choklad lättar ju alltid upp när man kämpar på. Så var det med mitt kaffe och chokladbiten när jag skulle göra klart sista lektionen. Lättar upp och lättar upp jag kanske firade lite också för jag kallad till ett spännande möte som kanske kan bli ett bra samarbete i framtiden. Kul kul och Mee like. Inte nog med det så hade jag ett mycket bra samtal idag med min coach. Hon säger att ”Man behöver våga flyga lite för att kunna ta nya vägar”. Jag gillar verkligen kloka och smarta människor som ser och vägleder sina medmänniskor i livet.


Dags för lite solsken på altanen.
Puss.

2 thoughts on “Picknicklunch i solen.

Add yours

  1. Men haha dålig stil och där fick du sitta i gräset,,,;)
    Svar: Ja det blir bättre när det blir lite varmare, mamman är ju fotbollsintresserad och har spelat själv så jag tycker ju det är skitkul 😉 Japp 130 kvm bygge är alltid kul. Skall bli skönt när det är klart så vi får njuta lite!

Kommentera

Up ↑

%d