Så trött på oseriösa människor.

Hej.

Jag är så less på oseriösa personer över lag. Men just idag och just nu är jag så less på oseriösa köpare. Barnen ville sälja av lite plagg som blivit för små för dem eller de tröttnat på för att få in lite extra pengar. Så vi la in några annonser på Tradera och precis som förra gången jag sålde saker på Tradera var 1/3 oseriösa köpare som budar men inte varken hör av sig eller betalar. När man börjar skriva till dem att lämna dåligt omdöme och anmäla för oseriös affär svarar de ofta med att telefonen var stulen eller att barnen klickat i annonsen. Mycket märkligt när man sedan kan läsa om alla de knasiga affärer de gjort eller se vad de brukar köpa och sälja på Tradera avslöjas deras trovärdighet rejält. SUCK för sådana typer. Två av sex annonser var denna gången oseriösa vilket känns surt sa räven. Så trött på oseriösa personer.

Tur att jag kunde peppa upp mig på kvällen med både PW och att  mina löjtnantshjärtan i växthuset har börjat blomma. Det är sådan lycka när det jag planerat börjar slå ut eller börjar blomma.


💗 PUSS & KRAM 💗

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: