Mösspåtagning.

Hej.

Trots att jag somnade om imorse 1 timma (helt galet) så hann jag duscha, äta frukost och komma i tid. Två minuter till godo…det var bra kämpat av mig det.

Mösspåtagning.

Det är mycket med studenten nuförtiden. På min tid var det lagom mycket men nu är det skivor hit och dit, mösspåtagning och party hela vårterminen känns det lite som. Idag var det en stor dag för de blivande studenterna på Praktiska Gymnasiet. Studentmössorna skulle sättas på huvudena för första gången. Praktiska bjöd in till tårtkalas där en av våra lärare höll ett vackert tal och studentsången sjöngs.


Studentmössorna.

Förr på min tid hade alla elever i samma klass likadana mössor. Nu designar eleverna sina egna mössor med ord, emblem och detaljer. Jag kunde inte släppa tanken att nästa år sitter vår William såhär och väntar på att få ta studenten. Jisses vad stor han är min lilla Wille. En konstig tanke men samtidigt så känner jag stolthet över hur fin han blev vår William. Gissa om jag kommer grina nästa år? Självklart för idag föll det en tår idag för hur fina elever Praktiska har, vad kommer då hända när det är Wille´s tur nästa år kan man undra.

Lycka till alla fina Praktiska elever🌼


Kram Kram. Vi hörs snart igen.
Puss.

3 thoughts on “Mösspåtagning.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: