Hoppigt och Hattigt.

Hej.

Hur mår ni alla mina Fina? Vet inte vad jag ska börja eller vad jag ska skriva om idag. Känner mig rent ut sagt lite hoppig och hattig. Tankarna leker flipperspel och det blir lite kaos i skallen.

Hoppigt och Hattigt.

Så jag hoppar väl igång. Vad har jag sysslat med idag? Det har varit taxikörande av barnen. Ibland känner jag mig som en taxichaufför när jag är ute och kör mellan alla ställena barnen tränar på.

Vem fotar?

Många har frågat vem som tar de bilder som jag finns med på om det inte är jag själv. Svaret är att Wille tar nog 70% och Tilda kanske 30 av dem. Wille är en duktig fotograf och vet oftast hur jag vill att bilderna ska bli förutom idag då. Jag tänkte att ha kunde ta en bild på mig och dagens paket som jag hämtat ut. givetvis spelade Wille så jag fick vänta. Snabb foto mot en av Williams väggar. Ja…denna gången blev bilderna okej men jag tänkte mig något åt detta hållet och inte en bild med paketen där jag tok gapar. Två bilder blev okej så jag fick klippa ihop dem för att visa Wille hur min tanke var. Bättre lycka nästa gång och kanske inte mitt i en av hans matcher med polarna.

Taxi Pinglan.

Taxi Pinglan kör mest med idrottande barn och tonåringar till träningar och matcher runt om i hela landet. När jag tänker efter så är det helt galet vad jag kör omkring på våra små älsklingar.


Taxi Pinglan är också mycket bra på att vänta i bilen med Svensk Pop på högsta volym. Hör ni någon vråla och gasta högt så är det framträdande i bilen medan jag väntar på barnen. Med en kaffe och Svensk Pop funkar det fin fint med taxikörningarna.

Sötisar, nu är det dags för mig att sova sött.

Kramis.

4 thoughts on “Hoppigt och Hattigt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d