Vända upp och ner på allt.

Hej alla Sötnosar.

Vad har ni tagit er för denna söndag? Idag känns det som jag är seg som bara den fast skallen och alla tankar åker virvelvinden på Grönan. Jag borde satt mig för länge sedan och planerat färdigt morgondagens lektion men inspirationen finns inte. Det känns som om jag bubblar över men inte får något gjort alls.

Vända upp och ner på allt.

Med mig är det lite så att antingen kör jag i 180 eller så finns det ingen energi alls. Så bara för att kicka igång mig fick jag tipset att stå på händer så länge du kan. Sagt och gjort. Stå på händerna blev det. Lite roligt med mina gamla gymnastik ögon att se så här. Gympatårna är kvar precis som alltid. Nåja bild 1 får bäst poäng av den gamla gymnasten. Lite roligt om ni ser så ser det ut som om jag hade små sockor på mig. Så har det alltid varit och även mina gamla tränare kommenterade det ofta tills de kom ihåg mina sockafötter.

Stå på händer är en grundläggande färdighet om du är intresserad av kroppsviktsövningar. Genom att stå på händer kommer du att bygga styrka och bidra till att utveckla hela kroppen i symbios. Att stå på händer tränar främst axlar, skuldror, armar och bålstabilitet, men handstående är också super balans- och koordinationsträning.

Mina vänner – Jag har tydligen tränat idag…


Wao Wao Yeah Yeah…..

Nu ni blev det allt fart på tant här hemma. Middagen avklarad, tvättmaskinen snurrar och snurrar, dammsugaren har haft sitt race. Nu väntar tvätten och jobbstunden på att få bli strukna från listan. Snart så är jag på banan igen.


One thought on “Vända upp och ner på allt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: