Det ena leder ofta till det andra.

Hej Hej.

Jag fattar inte vad denna dagen tar vägen. Det känns som den rusar iväg alldeles för fort och jag inte  varken hänger med eller får något vettigt gjort. Vi gjorde ett försök att hitta en kostym till son nummer två som ska sluta 9:an. Vilket visade sig vara svårare än svårast. Sonen är tydligen för vältränad i överkroppen men för smal i magen.  Den där hockeyn och all fysträning som ställt till det.Plus att han har så långa ben att det är svårt med byxor i rätt längd. Tråkigt tycker jag som hade tyckt att det varit så skönt om kostymbiten varit klar så vi kunde checka av en grej på min nya långa lista.

Det ena leder ofta till det andra.

Medan jag suttit och letat efter blå kostym i olika butiker fastnade jag på knälånga kjolar till mig. Jag har snöat in på kjolar som slutar vid knäna. Den längden ser så välklädd ut tycker jag och passar nog till mig. Tack för rabattkoden Zalando, snart hänger det två fin fina kjolar i min garderob.                                       Här hittar ni kjol 1                                                        Här hittar ni kjol 2

Tjingeling…
Kramis.

2 thoughts on “Det ena leder ofta till det andra.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: