Dubbla känslor..

Hej Hopp.

Så var det lördag igen säger som de riktiga gamlingarna att tiden går så fort men jag håller faktiskt med. Dagarna bara rullar på och hux flux så är det ny vecka igen. Det känns fortfarande i kroppen att jag lever på all den energi som jag fick igår. Jag tyckte verkligen om den fredagen.

Jag åker mycket bil nuföritden.

Visst kör jag själv mycket bil men nu känns det som jag åker mycket bil med Wille. I början när vi började övningsköra satt man ofta på helspänn och nästan kände varje kurva eller sväng själv, så är det inte längre. Nu åker jag bil med William. Måste erkänna att jag inte fattat att snart fyller min eller vår lilla Puffen 18 år och kommer köra bil på egen hand.

Dubbla känslor...ena säger att jag är så sjukt stolt över vilken makalöst fin kille jag varit med och skapat. Bara så ni alla vet det är min Wille💗. Den andra känsla är jisses vad de åren gick snabbt. Så alla ni som har yngre barn, lyssna på mig och de i er omgivning som säger att det kommer gå så fort när barnen växer upp. Det går verkligen snabbt. Ta vara på den tiden ni har med era barn, en dag är de plötsligt stora och behöver er inte på samma sätt längre.

Min chaufför körde oss till Plantagen i Södertälje idag. Bra val tyckte jag som älskar allt vad trädgård heter. Givetvis så kom jag ut från Plantagen med lite nya växter till Torparrabatten som nu äntligen känns klar. Nu väntar vi bara på sol och värme för att se vad som händer när allt växer upp.

 Puss.

3 thoughts on “Dubbla känslor..

Add yours

  1. Åh Kamilla, du är så flitig på bloggen. Det känns som det exploderat
    en massa inlägg som jag inte hunnit se när jag tittar in här.
    Du är bäst på att blogga 🙂
    Kram Petra

  2. Ohh vad roligt att gå på Plantagen, och så håller jag med, det går racerfort med barnen, tyckte nyss tösen föddes

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: