Fredagens bästa och lite till.

Halloj.

Vilken fredag jag haft idag. Min fredag innehöll allt och lite till så det blir bäst att göra en Fredagens….

FREDAGENS BÄSTA: Vädret och att sommaren hälsat på.
FREDAGENS SÄMSTA: Alla gånger att jag slog av min ena tumnagel imorse. Verkligen tur för mig att jag får komma till Malin imorgon och laga nageln.

FREDAGENS KÄNSLA: Kärlek till mina älsklingar. Tack för att ni finns💗💗💗💗.

FREDAGENS PLAGG: Min vita nya fina bomullsblus som jag haft ett tag men jag har tyckt att den varit för genomskinlig. Idag trollade jag med ett litet tunt linne under vilket gjorde att jag kände mig kläd.
FREDAGENS FÄRG: Svart för att jag klätt om bord hela eftermiddagen på jobbet i svarttyg. Jag kanske till och med kommer drömma om svarta bord så många har jag fixat.
FREDAGENS MAT: Grillmiddagen med familjen. 
FREDAGENS GODASTE: Fredagsbubbel i solen.
FREDAGENS BLOMMA: Pärlhyacinter som jag alltid tyckt om. När jag var barn och ritade blommor blev det alltid just pärlhyacinter. Just därför har vi både blåa och vita lite överallt i trädgården.
 

FREDAGENS NYHET: Glassen som Tilda köpte från Glassbilen. Oatly jordgubb som är helt vegetabilisk och gjord på havremjölk. Så himla god. Vi alla blev så imponerade.

FREDAGENS ROLIGASTE:  Plockepinntävlingen med Tilda och familjens femkamp som vanns av Tilda före Robert. Jag kom givetvis sist precis som alltid.
FREDAGENS KRAM: Förlust kramen efter Tildas och min match. Surt att förlora såklart men kramas är så gosigt.
FREDAGENS MOVES: Hockeymålis visst men någon trampolinhoppare det är han inte ännu. Marre får väl gå på gympakurs som sin syster och lära sig lite volter.
Nu håller jag tummarna för att även morgondagen blir en sommardag.
Sov Gott.
Kramis.

2 thoughts on “Fredagens bästa och lite till.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: