Sommarkänsla.

Tja.

Efter jobbet idag blev det en stund i Södertälje centrum innan det var dags för dagens sista möte. Började med att gå och köpa mig en mjukglass med nötkross bara för att förstärka sommarkänslan lite extra. Brukar köpa bägare med nötkross även i botten men försäljaren måste hört fel eftersom jag fick en våffla. Verkligen sommarkänsla – överallt i centrum satt människor ute och njöt av det vackra vädret. Tänk att det blev verkligen sommar redan nu i början av maj.

Gick ett varv inne på Åhlens och hittade en så fin hängande utomhusstol eller vad de nu kallas. Jag hade mer än gärna haft denna fina på altanen och suttit och läst i om kvällarna. Tror att Tilda skulle älska denna fina stolen och sitta i den mest av oss alla.

Idag blev det en dag med en stor dos livsglädje och massvis med energi. 
Otroligt vad sol och värme gör för våra själar.
Sov Gott.
💗 PUSS💗

2 thoughts on “Sommarkänsla.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: