Så välkommen då lilla torsdag.

Godmorgon.

Pigg och vaken är en halvsanning, vaken = ja men pigg blir ett ?. Piggare än vad jag brukar är sant. Jag lyssnade på en kollegas råd och drack min morgonkaffe innan jag hoppade in i duschen. Idag blir det en lång dag för mig men det är bara att bita ihop och köra på.

Så välkommen då lilla torsdag.

Snart dags att hoppa in i bilen och åka mot Södertälje. Hoppas att vädret håller i sig så kanske det kan bli en lunch ute i solen vid vattnet utanför skolan. Håller tummarna för det🌞.


Nostalgi från förr.

Hittade ett trasigt snigelhus i en av rabatterna igår. När jag var barn samlade jag och syster på snigelhus. Bonus var det om det kikade ut en liten snigel ur huset i de inhägnader som vi byggde i gräset. Djurplågeri ??? kanske men de flesta klättrade över våra små pinnar som vi lade runt. Säg mig vi har nog alla fascinerats över småkryp som små.


Ha en bra dag.

Puss.

5 thoughts on “Så välkommen då lilla torsdag.

Add yours

  1. Känns som alla samlat på sniglar som barn hihi 🙂 Hugo tänkte äta upp en när han var ett. 🙂

    Hoppas den långa torsdagen gått bra och att du kunde äta din lunch ute 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: