FOTOUTMANING MAJ – DAG 3.

Hej alla fina.

Jag har hängt på Maxarnas fotoutmaning i maj. Fotoutmaningen går ut på att du varje dag publicerar en bild utifrån listan nedan. Du kan publicera inlägg på din blogg eller Instagram eller både och. Det bestämmer du själv. Du bestämmer även hur engagerad du vill vara. Vill du delta varje dag eller bara när det passar. Du har även fritt att publicera både nya och gamla bilder och det finns inget rätt eller fel i tolkningarna. Det är bara roligt att se olika tolkningar på samma ord.

Detta är en del av Maxarnas fotoutmaning #maxarnasfotoutmaning – Dag 3 ”Blomma”. Blomma.

Att våga blomma ut är inte enkelt. Vad är det som behövs för att blomma ut i sin fulla potential? Kanske när vi också vågar syna oss själva och våra egna inre hinder och acceptera att de är en del av processen men inget som kommer finnas där för alltid.
Varför är det inte alla som vågar eller kan blomma ut har jag undrat länge? Jag tror att allt handlar om tillit. Att känna att jag kan lita på mig själv och samtidigt tilliten till andra. Att veta att jag kan lyckas. Samt att utgå från sanningen om vilka vi är.

Hua hua så svårt. Just nu drömmer jag om att våga och kunna skapa mig de förutsättningarna som jag behöver få att få blomma igen. Mitt liv suger lite extra just nu för att inte överdriva vilket jag ska vara en mästare på. Tänker att alla måste ha en ängel på sin axel som Håkan Helström sjunger. Min tid kommer 😍. Det är bara det att lilla ängel … jag behöver min tid nu.

Utmaningarnas tolkningar är.

* 1 – Jag                                                         
* 2 – Ljus                                                            
* 3 – Blomma                                                     
* 4 – Ben                                                            
* 5 – Kärlek                                                           
* 6 – Dryck                                                           
* 7 – Hus                                                                                                              
* 8 – Rund                                                           
* 9 – Post                                                  
* 10 – Vardagslyx                                                  
* 11 – Kläder                                                       
* 12 – Värme                                                     
* 13 – Avslappning                                               
* 14 – Hand                                                           
* 15 – Gul                                                          
* 16 – Tid
 * 17 – Norge
* 18 – Ett par
* 19 – Tre
* 20 – Pyssel
* 21 – Högt
* 22 – Hår
* 23 – Mörk         
* 24 – Ett måste
* 25 – Hjärta
* 26 – Kylskåp
* 27 – Detalj
* 28 – Barn
* 29 – Glass
* 30 – Minne
* 31 – Val

One thought on “FOTOUTMANING MAJ – DAG 3.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: