Åh jag gör det bara därför att….

Hej.

Sol och värme över hela Uttran. Jag har lyssnat på musik nästan hela dagen. Fått feeling skulle man kunna säga. Just nu är det jag och Staffan Hellstrand som snurrar runt i skallen på mig. Egentligen är jag ganska avis på Robert som jobbar på Globen ikväll när Enrique Iglesias spelar. Jag hade så gärna varit där och lyssnat på min morgonpeppalåt som jag kallar hans nya som går på radion varm nu.

Åh jag gör det bara därför att….

Bara för att peppa upp mig lite bjöd jag mig på ett glas rött i solen innan den gick ner. Jisses vilket underbart väder vi fått. Tackar och bockar för dessa vackra och sköna dagar🌞. Det gäller ju att passa på när tillfälle ges. Tanken var att plantera lite nya fröer men de fick vänta på mig till en annan dag. Gula tomater har någon planterat det? Jag tyckte det kändes lite spännande med gula. Det är mycket gult i mina tankar, gula naglar, gula plagg kikar jag jämt på och gula blommor.


Lite skraj.

Vet inte varför men jag är lite skraj på riktigt att denna värmebölja vi har nu är den sommar vi får i år i Sverige. Minns att jag hade samma rädsla och känsla förra året. Vad betyder den rädslan? Kanske att jag behöver flytta till solen när jag blir pensionär på vinterhalvåret för att maxa soldagarna i livet.

Nakna sanningen...utan smink. Galet vad lite smink kan göra med trötta och slitna ansikten. Imorgon blir det både mascara och lite färg på kinderna för inte vill jag se så här trött ut på jobbet.


Think pink.

Visst är mitt nya skal från Ideal of Sweden till mobilen fint fast jag tror att det hade passat bättre till en de ljusa Iphone. Min är nattsvart och blir finast med de mörka skalen.  Ni ser ju själva kontrasten mellan det rosa och svarta. Det blir allt tummen ner på färgkombon 👎. Men jag trotsar …åh jag gör det bara därför att….jag inte alls har någon lust att göra som alla andra.


Dags att säga God Natt till er alla.
Sov Gott. 
Puss.
 

2 thoughts on “Åh jag gör det bara därför att….

Add yours

  1. Jag tänker likadant. När det är en varm vår är jag jätterädd att sommaren istället ska bli kall och tråkig.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: