Terapi för både kropp och själ.

Hej.

Solen strålar och vindarna värmer – det är vår nu. Jag har idag stannat upp för att hämta in mig själv efter en natt med knappt några timmars sömn. Sömnskola efterlyses. Fast jag jobbat några timmar i alla fall med planering innan jag gick ut på baksidan och njöt av solen. Lycka me som fick njuta av solens strålar idag – terapi för både kropp och själ.


Allt det där GUD…om vi nu ska talas vid.

Fastnade i solstolen med Per Gessle´s nya i öronen för att sedan hamna med en av de böcker som jag köpte på bokrean i vintras.  Gessle´s texter är precis som alltid magiska. ”Gud om vi ska talas vid osv”. En mycket intressant bok om livet och dess upp och nedgångar. Jag skulle så gärna vilja ha svar på några frågor av denne GUD.

* Först och främst handlar det om lidande – Varför behöver vi människor lida och straffas? Självklart om vi gör tokigheter och ställer till men om vi bara är vanliga snälla och fina så kan vi väl få leva i medgång.

* Orättvisa är ett annat ämne som jag brinner för. När människor går genom vatten och eld för sina egna behov och drömmar kan jag se mer än rött. Elakhet är ett annat ämne som inte går hem hos mig. Varför är livet så orättvist? Jag varken ser eller fattar den logiken, jag kanske är knäpp som inte ser.

* Alla människor som tror, längtar och hoppas på att deras tur snart ska komma. Var är du då? När vi som mest behöver kramen, turen, lösningen eller tryggheten varför kommer du inte då?


 Puss.

One thought on “Terapi för både kropp och själ.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d