Jag skulle vilja vara en stjärna.

Hejjjjjj.

Jag har nog som de flesta varit ute mestadels idag. Det har varit så varmt att jag till och med kunde ligga i bikini på altanen. Helt underbart och välbehövligt. Jag känner att jag fått färg i ansiktet och den känslan gillar jag skarpt.

Jag skulle vilja vara en stjärna.

Men det är jag ju inte alls just nu. Snarare tvärtom om. Jag känner mig så låg att det inte alls är kul. Vi stannar där för denna gången. Tänk att få vara en stjärna som kunde glänsa och leda både sig själv och andra framåt. Det skulle jag verkligen vara. Jag vill så mycket att jag började skapa mig en egen stjärna av det gamla påskriset som jag ännu inte varit uppe med vid eldtunnan längst upp på tomten.

Vilken tur att jag hade kvar riset för – jag gjorde mig en egen stjärna som fick flytta in till mig i växthuset. Så nöjd och glad för att den blev så bra.


Squash på G.

Planterade ner de sista fröerna som jag köpte med mig hem från Zetas sist jag var där. Nu så ska det väl börja växa och gro på riktigt i växthuset. Tråkigt men ändå självklart så hade rådjuren varit och mumsat på några av mina tulpanlökar i torparrabatten. Suck…men inte ett dugg förvånad alls.


Lapade sol och skrämde grannarna.

Tänk om våra grannar kommit ut på sin slänt när jag låg där likblek i bikinin och bara försökte andas in livet då hade de garanterat blivit skraja när de såg ett blekt spöke på vår altan. Tur för mig att de inte gjorde det. Tånaglarna måste jag i alla fall få lite färg på tills jag visar benen nästa gång.


Jag skulle vilja vara en stjärna.

En stjärna som inte behöver gömma sig bakom sina solglasögon. Var kan man köpa turpiller och lite stjärnglans? Den lilla butiken skulle jag gärna besöka så fort som möjligt.
 Kram

One thought on “Jag skulle vilja vara en stjärna.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: