Tre måsten till håret.

Hej.

Vi är många som bryr oss, månar och är rädda om våra hår. Jag är en av dem. För någon vecka sedan om ni minns fann jag de första grå i mitt hår. Det var en både konstig och märklig känsla. Jag var inte alls redo för dem. Vilket nu resulterat i att jag färgat bort dem i en ganska naturlig färg som matchade min egen hårfärg. Hua hua så skönt det var att äntligen få känna sig okej i håret igen.

Tre måsten till håret.

Det är lätt att fastna när det gäller frisörer, frisyrer, nagelterapeut och produkter som rör vårt utseende och välbefinnande och vi gör det ofta av ren trygghet och kanske lathet också ibland. Ibland måste man våga chansa visst men då behöver vi också vara redo för att ta konsekvenserna om vi blir missnöjda. Jag har tre måste till mitt hår och några produkter som åker fram ibland. Schampo är en produkt som jag haft svårt med. Det får inte dofta för starkt och måste ha den rätta konsistensen enligt mig. Löddra får det också gärna göra för det känns lyx. Jag brukar variera schampo i veckan för att håret ska få olika vitaminer och ämnen till sig. Leave-in lotionen har både värmeskydd och ger volym vilken jag använder när jag fönar håret.


Puss & Kram

2 thoughts on “Tre måsten till håret.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d