Den som spar hon har kvar…

Hej.

Den som spar hon har sägs det ju och så sant så sant – jag har jordgubbar kvar sedan igår. Bästa godaste till förmiddagskaffet. Jag var uppe med tuppen idag igen för att köra tjejerna till gympan. Om sanningen ska fram blev jag även denna lediga dag väckt av grannarna. Därefter har jag hunnit fixa med tvätten och nu ta en god kaffe med gubbar innan det blir dags för att åka med Marcel på hockeyträning.

Gubbar till kaffet.

Så gott nu måste jag tyvärr spara de sista till Wille som är lika tokig i jordgubbar som jag. Tänkte ta en lång promis till ett café i närheten av hockeyhallen som ska vara mysigt medan Marre tränar.


Galna grannar.

Jag bara undrar om det inte finns någon regel eller i alla fall folkvett. En granne några hus ifrån börjar varje ledig morgon klockan 7:15 med att köra med någon maskin som till och med har en backlampa som tjuter. Okej det är ju toppen om de lagar sitt hus vilket jag tror de gör (de ska haft mögelskador) men på helgen börjar man väl inte låta förrän efter kl:9? Nio var den magiska gränsen när vi bodde i lägenhet. Är det inte så att den gränsen eller det klockslaget gäller bara för att man bor i villa? Någon som vet? De väcker mig varje ledig dag med sin maskin och att de skriker till varandra för att kunna överrösta allt ljud. Tror jag får hoppa i mjukisarna imorgon bitti och gå bort och prata med dem om de inte bättrar sig. Suck på dem som saknar vanligt folkvett😡.

Hörs snart igen.
Puss.

One thought on “Den som spar hon har kvar…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: