Äventyr med Wille som chaufför.

Tja Tja.

Hoppas att ni alla haft en fin lördag än så länge. William ville övningsköra så han körde Marcel och mig till Trångsund. Medan Marre tränade tänkte vi att vi skulle åka någonstans att ta en fika. Tack google maps som tipsade oss om Kaffestugan Torpet i Orhem Skarpnäck. Kaffetorpet var det kaffeställe med bästa betyg i närheten.

Äventyr med Wille som chaufför.

Sagt och gjort Kaffestugan Torpet fick det bli vilket ligger mitt i naturen ibland alla kolonilotter. Torpet har serverat kaffe med tilltugg sedan 1940-talet  och bakar fortfarande bullarna själva (receptet har gått i arv) i Torpetköket. På menyn finns hembakat fikabröd, våfflor med sylt och grädde, mackor, soppa, varm choklad, kaffe och en massa annat. Det finns hängmattor för den som vill vila ut, leksaker och pennor för den lek- och ritsugna, en bokbytarhörna för bokslukarna och en liten hundbar för törstiga hundar. Bara ett stenkast bort kan man bada i sjöarna Drevviken och Flaten,

 

Hoppsan…vi satt alldeles för nära en myrstack alldeles full av pissmyror. Tur att vi märkte myrorna innan de börjat bita oss.

Torpet var allt ett charmig ställe som hade ett utedass som alla besökarna fick besöka om det trängde på. Charmigt men inget för Wille och mig som åkte till Farsta centrum en sväng så vi kunde kissa och kolla runt en stund.

Shopping med mina killar.

Det är verkligen inte varje dag som jag får åka och handla med mina fina killar. Kan knappt fatta att de är så stora nu mina små killar. Herre Gud vad har åren tagit vägen? Så lika men ändå så olika precis som de alltid varit. Love you mina fina killar💗💗. Hem kom en av killarna med ett tommare konto men nöjd.

Puss Puss

One thought on “Äventyr med Wille som chaufför.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: