Provvakten lämnade in.

Hej Hej.

Provvakt idag på nationella provet stod först ut på dagens lista. Det var inte världens bästa och piggaste vakt de elever som satt i mitt klassrum fick. Redan när jag vaknade imorse så var jag kallsvettig, mådde illa och kände mig nästan ur i bollen. Efter mycket om och men åkte jag till jobbet och vaktade vid provet.

Provvakten lämnade in.

Visst jag vet att min skalle och mitt jag har protesterat ett tag nu så jag vet att bromsen skulle dragits i för länge sedan. Men så är det ju när allt är så roligt och samtidigt ger mig så mycket energi. Efter första vaktpasset satte jag i personalrummet ensam med en kopp silverthe för att lugna ner magen. Vilken tur för mig att jag fick vara ensam och andas en stund. Tyvärr så kände jag när jag vaktat klart att det var bäst att kasta in handduken och åka hemåt. Provvakten lämnade helt enkelt in hon också.

Gubbar till mellis.

Tvingade mig in på ICA och handla innan allt fredagsrus börjar på Solbo för där blir det halvkaos ibland när jag kommer efter jobbet. Snäll som jag var köpte jag med mig belgiska jordgubbar hem.
Men de fick vänta för jag tokslocknade och sov i flera timmar. Känner mig piggare men fortfarande lite små trött. Det var så gott med jordgubbar till mellis. Solsken och gubbar på altanen det var en bra start på Valborgsmässohelgen tycker jag. Snart dags att fräscha upp mig lite för ikväll blir det avslutning med Flempan 01 laget.


Puss.

3 thoughts on “Provvakten lämnade in.

Add yours

  1. Haha fy fasiken, minns det nationella proven som om det vore igår! Det mest värsta & tråkigaste som existerade!
    Kan tänka mig att vakta dessa är ÄNNU tristare, mohaha!
    Svar: Hihi gulle du, ja HUR har du kunnat missa denna, liksom;) Den släpptes ju inte för sålänge sedan och kanske är det beställningsvara på ditt system. Men jag skal definitivt hålla koll på den på mitt systembolag också. Skall spara den till en varm sommardag, som vi förhoppningsvis kommer att få iår;)

  2. Ohh så bra att det gick bra och skönt att landa lite i fikarummet sedan då, mysigt fikarum ni hade på jobbet

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: