Fem fakta ni inte visste om mig

Hej Sötnosar.

 På flera av de bloggar som jag läser varje dag har figurerar ”Fem fakta” så självklart måste även jag göra denna utmaning.

 Fem fakta ni inte visste om mig.* Jag skulle gärna bo vid Medelhavet på solkusten med havet utanför dörren när jag blir pensionär på vintrarna. Ärligt talat så är jag så sjukt trött på detta skit väder som vi har i Sverige ibland. Slask och slisk väder är ingenting alls för mig.
* Jag har en spik i foten eller skruv säger man nog. Efter min hallux valgus operation för några år sedan har jag skruven kvar. Ibland ångrar jag den operationen efter som foten aldrig eller fortfarande inte är okej och hammartå tappade all känsel. Suck. Jag vet att jag måste ta tag i det och framför allt visa upp foten för försäkringens skull. Det är bara det att jag är ganska less på allt vad vårdcentralen heter.
* Jag är en speedad person som ibland får jobba hårt med mig själv för att tagga ner och hålla fokus och koncentrationen. 
* Jag har oerhört svårt att lita på människor och varken öppnar mig för någon längre. Personlig funkar men privat är jag knappt för någon mer än mig själv nu för tiden. Suck vilka spår livet kan sätta i människor.
* Jag får kräkkänsla när jag ser någon äta blodigt kött. Därför kan jag aldrig titta ner i Marcel´s tallrik när han äter kött. Marre gillar medium stekt vilket för mig är rått. Om jag hade tiden och var lite duktigare skulle jag bli vegetarian på heltid.
Tjingeling.

Kramis.

5 thoughts on “Fem fakta ni inte visste om mig

Add yours

  1. Min pappa har också haft skruv i foten, men han fick tillslut ta bort den för det gnagde, samt jag gillar inte heller rött kött, hua, tycker också det smakar för vilt eller vad man ska säga, fick det en gång då jag var gravid, det ska man ju inte äta då, så jag fick äta allt annat. Tycker det är märkligt att de på restaurangen serverade en gravid det? Samt jag har också svårt att lita på människor numera

  2. Visst kan man längta efter ett annat klimat ibland! Idag har det i alla fall varit fint väder i Stockholm, och då känns det lite bättre 🙂 Trevlig helg!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: