Öppet Hus på Praktiska.

Hej

Idag har jag flängt runt i halva Södertälje känns det som. Flera APL besök var inplanerade. Det är alltid roligt att besöka eleverna på deras APLplatser och se dem i den miljön som de ofta associerar till i undervisningen. Jobbardagen avslutades med Öppet Hus på skolan.


Öppet Hus på Praktiska.

Skolan var så fint i ordning ställd och vi bjöd besökarna både på korv med bröd och nybakta bullar. Jag har tjatat och sagt det förut att det är på Praktiska det händer och så är det verkligen. De flesta blivande gymnasisterna har nog  redan gjort sina val och vill nog bara hälsa på och kolla in valen en extra gång.

Dags att strax ut och åka igen denna gången mot Tullinge och hämta hem gympatjejerna.
Puss.

 

One thought on “Öppet Hus på Praktiska.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: