Smått och gott.

Hej Hopp

Jag fryser så himla mycket idag nästan så jag tror att jag drabbats av frys-sjukan om det nu finns någon sådan sjukdom. Frös på jobbet och ännu mera sedan jag kom hem och behövde kliva ur bilen i snöstorm. Ja ni läste rätt här har det varit snöstorm hela eftermiddagen.

Smått och gott från min måndag.

Redovisningsdag för eleverna av sina senaste APL uppgifter stod på schemat idag. Den resterande tiden fick eleverna jobba i grupp med olika uppgifter som de fick i fina paket.


 Andades två minuter i bilen med mitt kaffe innan det var dags att gå in till skolan. Jag kör på lockigt hår mesta dels just nu. Har fått för mig att mina grå syns minst då, så kanske det inte alls är men det känns så. På onsdag blir det frisören och äntligen tid för att fixa till håret.

Plättarstekaren Tilda. 

Gissa om det var skönt att lägga sig på soffan medan Tilda stekte plättar till sig själv och sina bröder. Våra barn är verkligen duktiga när det kommer till matlagning och köksrutiner. Det heter nog hemkunskap sa jag som lärare. Medan barn mumsade på Amerikanska plättar lagade jag gnocci med lövbiff till mig själv.

Sötnosar jag säger God natt för nu börjar jag bli trött på riktigt.
Puss & Kram.

One thought on “Smått och gott.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: