Bland blommor och bland.

Hej

Åkte lite tidigare idag när jag skulle hämta hem gympatjejerna bara för att chansa på att Tullinge Plantshop skulle ha öppnat. Bingo för mig shopen hade öppnat. Så där gick jag omkring nästan helt ensam förutom hon som jobbade . Det var så mysigt att gå omkring och strosa ibland alla växter.

Vilken fin fin pinnestjärna. Nu har jag ännu ett projekt som ska testas och provas på i år.

Mårbackapelagoner är så sagolika lite Madicken  känsla över dem har jag alltid tyckt. Jag köpte med mig en hem som ska få bo i växthuset.

Kan ni tänka er? Det finns fisk i akvariet och ganska stor till och med. Jag blev förvånad när jag kikade ner i vattnet och såg fisken.

Massvis med sättpotatis fanns det på Tullinge Plantshop. Så nu behöver jag bara fixa flera pallkragar så Tilda och jag kan sätta egna potatisar om vi inte vill gräva ut egna land förstås. Vill och vill var nog fel sagt för det handlar nog mest om ork och tid.

Årets blomma ska vara dahlia har jag hört. På plantshopen hade de flera olika dahlia lökar. Jag fick med mig denna rosa som spretar hem. Var de ska få bo har jag ingen aning om ännu.

Nu dags att gå vidare idag.
Ha det bäst.
Puss.

One thought on “Bland blommor och bland.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: