I himmelriket på eftermiddagen.

Hej Fredagsfirare

Så himla skönt att det är fredag just idag tycker jag. Jag behöver få krypa upp i soffan i kväll och kika på Lets Dance och mumsa på popcorn. Är så galet sugen på just popcorn idag.

Fredagsmys hela dagen.

Först ut stod fixa en massa saker till skolan / jobbet med kollegan på schemat. Allt vi sökte hittade vi utan vaxdukar som var en var prio sakerna men men vi har några dagar till på oss för vi behöver dem inte förrän i början av maj. Jag var duktig idag som inte köpte med mig något i privat bruk från IKEA. Det brukar typ vara omöjligt att inte komma ut med något alls. I fix it today…

Examensuppgift för bageri eleverna.

Examensuppgift ni hör ju själva…och för bagerieleverna. Gissa om det var fikafest på jobbet i eftermiddags? Jag var i himmelriket, jag lovar och svär. När det är blivande konditorer så är det inte några vanliga bullar utan på riktigt riktigt. Wao vad de är duktiga Praktiskas konditorer. Nu måste jag säga att detta som ni ser är bara 1 tredje del av allt bakverk som de skapade idag. Eleverna fick såklart packa med sig allt de ville hem till nära och kära. Detta är en del av allt vi lärare fick ta del av😍.

Fredagspresenten till mig.
Snälla flickor eller tanter får fredagspresent. Det fick jag av mig själv idag. Ett nytt skal till telefonen i rosa från Ideal of Sweden. Tror var och varannan redan har detta fina vårlika skal men jag tycker också att det är så himla super duper fint. Tack till mig själv.
Ha det gott så hörs vi snart igen.
Kramis.
 

One thought on “I himmelriket på eftermiddagen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: