Tjejmys med dottern.

Hej

Har ni haft en bra dag alla sötnosar? Min torsdag har varit bra och innehållsrik. Nu när jag äntligen landat i fåtöljen känner jag mig fortfarande speedad. Egentligen borde jag nog gått ut och sprungit skiten ur mig för att få ladda ur känns det som.

Tjejmys med dottern.

Medan Marre tränade idag åkte Tilda och jag till Huddinge och myste. Det hann bli både lite shopping och en fika på Delikatessbutiken i Huddinge. Idag blev det inga goda ostar med oss hem, det fick räcka med en god kopp kaffe, juice och en massa tjejsnack på tu man hand. Så mysigt.

Gult måste vara vårens färg.

Överallt så ser man gula fina plagg. Jag gjorde gula naglar igår och i skvallertidningarna visar kändisarna upp sig i knallgula kostymer. Så himla snyggt. Jag är så sugen på en knallgul kostym. Frågan är bara var och när jag ska använda en kostym som aldrig annars ens bär det plagget. Så aningen onödigt men så coolt. Tilda hittade en så dunder fin jumpsuit i shorts modell i just gult inne på Lindex. Tokfin enligt oss båda. Här hittar ni jumpsuiten.


Filmtajm i bilen.

Innan Marre tränat klart satt Tilda och jag och kikade på filmklipp i bilen tills de var klara. Pensionär Jävlar är så kul. Vi skrattade säkert alldeles för högt men vi brydde oss inte för de i klippet är så skönt galna.

Puss.

One thought on “Tjejmys med dottern.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: