Bara för jag kan – Bara för jag hann.

Godmorgon

Vet inte hur det kom sig att jag hade så här mycket tid i morse att jag hann svänga förbi Södertälje Station och Espresso House. Så enkelt att bara åka den andra vägen genom Södertälje istället för den gamla vanliga jag brukar ta. Hann stanna till vid stationen och hämta en kaffe och smootie och komma i tid till jobbet. Det är verkligen bra jobbat av mig. Så bra att jag säkert kommer göra om denna kaffesvängen flera gånger.


Bara för jag kan – Bara för jag hann.

Nu kan ju denna torsdag inte bli annat en toppen på alla sätt och vis. Dags att ta tag i planering utav nytt ämne som vi snart ska börja läsa.

Ha nu en toppen torsdag
 
Kramis

2 thoughts on “Bara för jag kan – Bara för jag hann.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: