Prima Ballerina

Hej.

Lediga dagen är det bästa jag skaffat mig på mycket länge. Jag ser det som en investering i mig själv. På schemat idag stod på förmiddagen slömorgon och därefter åka till Miss Elegance Sthlm och Malin för att göra naglar igen. Tack för alla tips och tycka som ni gav mig när jag bad er om råd för om jag skulle ändra form på naglarna. Rak eller spetsig var då frågan. Jag har varit sugen så länge på spetsiga men tvekat. Det blev en ny form på naglarna idag men inte raka och inte spetsiga utan Ballerina formen. Ni får se på bilderna vad den formen innebär. Jag är så nöjdare nöjdast idag med mina naglar. Halleluja vad snygga de blev idag. Malin min nagelteknolog är bara bäst.

 
Prima Ballerina

Känner mig som en prima ballerina i mina nya gula naglar. Helt galet vad snygga de blev denna gången. Nu återstår bara att se vad jag gillar nya formen, hittills känns de toppen.Årets första mjukglass

Nu kan jag checka av årets allra första mjukglass. Egentligen tycker jag att den ska ätas i Kungsan på bänkarna under alla körsbärsblommor men i Tyresö centrum gick lika bra. Mjukglass med nötkross både i botten och på toppen är min specialitet. Så himmelskt gott.

Dagens crush

Smet in på Rituals med kaffemuggen i ena handen innan det var tid för naglarna när jag var i Tyresö idag. De har precis släpps en doft med verbena och petitgrain kallad ”Express your soul”. Oh my G vilken ljuvlig doft. Jag blev helt såld. Så såld att jag bara var tvungen att ta med mig  en body cream som skimrar hem. Oj vad gott jag kommer dofta i natt synd bara att R är ute på turnesväng igen. Jag har verkligen blivit ett fans av Rituals typ sist av alla men det gör mig ingenting alls nu när jag hittat deras butiker.

Dags att ut och åka taxitjänst igen.
Vi hörs senare ikväll igen.
Kramis.

3 thoughts on “Prima Ballerina

Add yours

  1. Så snygga naglarna blev! Nu blev jag supersugen på mjukglass 😀 Hoppas du får en fin fortsättning på veckan! Kram <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: