Ny vecka – nya möjligheter

Godmorgon

Lovet är slut och det är snart dags igen att bege sig mot jobbet. Men vet ni vad , det känns helt okej, säkert bara för att jag tycker så mycket om mitt jobb. Det är ju inte annat än att man blir lite förundrad 18 april och snötäckt på marken utanför. Så ska det väl verkligen inte vara nu när almanackan säger VÅR?

Bästa lov avslutningen

Kaffe med god choklad och en riktigt bra film fick bli min tack för lovet eller ladda ordentligt mys igår kväll. Precis som jag anade så kom jag i säng alldeles för sent. Men dock så är jag uppe och klar för att åka mot jobbet. Landade bara en kortis i soffan med datorn i knäet innan det är dags på riktigt och ni vet ju vad jag brukar göra med datorn  i knäet – skriva några rader. Tack för detta lovet😍.


Snälla våren och solen kom tillbaka till våra blommor de är lite ledsna nu när du våren lurade dem.
Åh…vad jag vill ha våren tillbaka också såklart.


Nu kör vi ny vecka….

Ha det bäst

Kramis

One thought on “Ny vecka – nya möjligheter

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d