Det skulle jag aldrig gjort…

Hej på er.

Jag kom ut på min promis. Åh vad jag älskar de stunderna när jag stoppar lurarna i öronen och bara går ut och går. Min tanke var att ta en dagens bild på mig men de blev inte bra så det fick bli en bild från sidan på min busiga fläta. Det skulle jag aldrig gjort…

Nu när jag kom hem och satte mig i fåtöljen med en kaffe och mina bilder från promisen hände det som inte alls var särskilt roligt. På bilderna på mig bakifrån med flätan såg dem – de grå stråna. Panik….Panik….Jag kan inte bli gråhårig, inte nu men kanske när jag är 72 eller något i den stilen.

Äpplet faller inte så långt …..

Ifrån trädet heter det ju och det stämmer nog. Min pappa, farfar, farmor och farbror är och har varit silvervita. Från början var de mörkbruna och jag blond. Visst är det fint på pappa och var på farfar med company men inte på mig. Så visst kan ni gissa vem jag kommer ringa när jag vaknar imorgon – min frisör Sanna som bara måste trolla fram en tid till mig redan imorgon efter mitt besök hos min nagelteknolog. Hua Hua så trist att bli grå..

Från fult till fint.

Just det, från fult till vackra Uttransjön. Tänk att denna lilla sjö kan ge mig och många med mig sådan njutning. Nu vill vi alla som tycker om Uttransjön kunna få ta del av ljuset och de vackra färgerna vi sjön varje dag och kväll.

Bjuder på dagens lilla blå.

Blåsippan ute i backarna står niger och säger att nu är det vår. Dagens lilla blå till alla fina läsare.

Nu väntar jag på GW som ska prata mord med mig och alla andra tittare på tv.
Puss.

3 thoughts on “Det skulle jag aldrig gjort…

Add yours

  1. Härliga bilder och mindre kul med gråa hår.. Fasar för det haha

    Svar: Ja riktigt härligt ska det bli 😀 Polen tänkte vi då han är från Polen och känner till allt där typ 😀 Ja riktigt skönt med tre stycken faktiskt 😀 tack detsamma 😀

  2. Hade du inte skrivit om gråa hårstrån hade jag inte lagt märke till det, tror det är mer du själv som tänker på det. Men man skall känna sig fin, så förstår du ringer frissan, skulle jag med gjort om jag upptäckte gråa hår 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: