Spetsig eller rak?

Tja Tja

Det har varit en del prat om naglar här inne på min blogg på sista tiden och nu kommer ännu ett inlägg om just naglar. Säkert för att jag fått vara ledig ett par dagar och att det är dags på onsdag igen för att åka till Malin och göra nya fina naglar. Ända sedan jag gick hos Monika och gjorde naglar så har jag tyckt och varit imponerad av stiletto naglar. Monika hade ofta helt makalöst snygga och coola stiletto naglar.

Hittade på nätet en modellkarta över olika stil på naglar och fick feeling skulle man kunna säga för jag tänkte att nu kanske jag skulle våga testa på ena tumnageln när jag ändå snart har tid hos Malin igen. Sagt och gjort så blev det mycket filande innan jag hittade en form som jag gillade. Nu återstår bara frågan om jag vågar eller ska testa stiletto nästa gång. Hjälp mig, vad tycker ni?

Svårt kanske men det är egentligen lite åt detta hållet som jag skulle vilja komma som Monikas fina naglar hos visade upp på nätet för ett tag sedan. Så här långa och coola….Skulle nog kunna finka nu när jag inte jobbar på förskola längre. Däremot så känns de lite för långa att gräva i trädgårdslanden med. Tror minsann det blåser förändringsvindar lite överallt i min värld just nu.

Bild lånad från Monika och Fashion Nails Academy

Så mina fina bloggisar – Hjälp mig…spetsig eller rak???
Puss Puss

2 thoughts on “Spetsig eller rak?

Add yours

  1. Kamilla nu är det dags att blir wilde and crazy kör spetsiga. Stiletto är det lite skillnad på, men till vardags är det snyggt och trendigt med spetsiga Hälsningar Monika din gamla nageltjej😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: