Slimetime för tjejerna igen

Hej

Jag börjar bli bortskämd med alla de härliga sova länge på morgonen dagarna. Det är med blandade känslor som jag ser fram emot morgondagen. Den tidiga morgonen är något som jag bävar för eftersom jag vet redan nu idag att det kommer vara sååå enormt jobbigt för mig att komma ur sängen igen. Men men nu är det fortfarande lov och ledigt så det är bara att lata mig vidare.


Slimetime för tjejerna igen

Det råder slimetime för alla barn just nu. Överallt på de sociala medierna snackas det om slajm. Barn till och med gör slime som de sedan säljer till kompisar i skolorna. Det förekommer enligt Tilda och hennes kompis i deras skola. Jag har gjort slime många gånger med barnen på förskolan och använt mig av sunda ingredienser vad jag tycker. I dagens mode slime ska det användas både lim, raklödder och linsvätska vilket inte känns så nice. Mode slimet är mera av vad jag och mina kompisar kallade för pruttlera. Pruttlera som man drog i och kramade så pruttade leran eller slimet som det då heter nu. Härligt i alla fall när kreativiteten flödar. Det nya är att använda sig av glitter i slimet.

För er som är slimesugna finns recept överallt på youtube.

Må så gott
Vi hörs snart igen
Puss & Kram

One thought on “Slimetime för tjejerna igen

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d