Stor till liten – Liten till stor

Hej Hej

Nu är påskäggen klara för att gömmas. T tycker vi ska göra en skattjakt vilket innebär att det snart måste skrivas ledtrådar och kommas på bra gömställen. Men först måste våra magar få något att fylla dem med. Det är inte bara jag som har en magen som börjat kurra, vilket måste betyda att det är dags att gå mot spisen.

Stor till liten  – Liten till stor

Rätt eller fel? Det kan man ju tvista om men hos mig är det tvärtom i år stor till liten och liten till stor.
I år blev det en liten annorlunda påskpresent vilken får vara hemlig en stund till. Hoppas nu bara att den går hem hos la familia. Har påskharen varit hos er ännu med ägg? Tror att hen kommer till oss i eftermiddag men man vet ju aldrig.


GLAD PÅSK
PUSS PUSS
 

2 thoughts on “Stor till liten – Liten till stor

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d