Äggjakten avklarad

Halloj

Tänka sig att solen kikat fram nu på eftermiddagen. Härligt men det är förstås fortfarande skitkallt så man ändå inte knappt kan vara ute. SUCK…Jag som verkligen hade planerat att fixa och trixa massor i trädgården i påskhelgen. Tji fick jag för denna påsken var det vinter igen. Det är ju verkligen vad man önskat sig eller hur? Inte alls.

Äggjakten avklarad

På Tildas initiativ blev det äggjakt med ledtrådar i år. Ganska kul faktiskt. Klurigaste jakten hittade Marcel på till Robert som hade stora problem att hitta lösningen och sitt ägg. Tilda hade gjort så fina ledtrådar till mig att jag nästan blev lite rörd. Hon kan verkligen vår lilla tjej. Efter mycket om och men så hittade alla till slut sina ägg och lugnet återfann sig igen här hemma.

Jag fick godkänt av T på mina ledtrådar till hennes ägg. Fast hon tyckte att de var lite för enkla. Nästa gång måste jag helt enkelt vara lite klurigare.

Påskpresenten 

Min påskpresent till mina blev att vi ska gå alla tillsammans på Glassprovning på StikkiNikki i Gamla Stan en bra dag när solen skiner. Jag tycker det är så roligt och mysigt att få göra saker och äventyr med mina 💗💗💗💗. Hoppas nu att glassprovningen är så bra som jag hört att den ska vara. Hur som helst så är det kul att prova på nya saker.

Bilden är lånad av StikkiNikki.

 

Bilden är lånad av StikkiNikki.

Hörs snart igen
Kramis

2 thoughts on “Äggjakten avklarad

Add yours

  1. Åh vad roligt med äggjakt 😀

    Svar: Tack för din fråga i min frågestund, självklart kommer du att länkas i inlägget när svaren kommer upp 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: