En bit av min nagelhistoria

Hej Hej

Sitter och klurar på naglar. Vad ska det bli nästa gång? Jag är sugen på ljusgula med inslag av vitt och silver. Vad tror ni om det? Jag vill att de ska vara mjuka men ändå att det ska hända något på naglarna. Har kikat igenom alla mina naglar genom åren. Det tog en stund kan jag säga. Tänk att jag har haft naglar i 9 år, ända sedan 2008 när jag började på lärarhögskolan. Nästan så jag kan säga att det finns en nagelhistoria i mitt liv.

En bit av min nagelhistoria.

Några av alla de naglar som jag gjort hos duktiga Malin. En annan dag får jag visa mina favoriter från tiden hos Monika. Har ni någon favorit som jag borde göra i repris?Visst har jag verkligen haft många fina naglar det senaste året, eller vad säger ni?
Sov Gott
Puss

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: