Åkte fast i natt.

Hej

Jag hade en så hemsk och konstig dröm i natt. Vaknade till vid midnatt alldeles kallsvettig och konstig som man ofta gör när man drömmer mardrömmar. Nu vet jag inte om min dröm var en riktig mardröm men hemsk var den trots allt.


Hemsk dröm

Jag och Wille och åkte bil tydligen hade vi varit någonstans och ätit och jag ska ha druckit vin. På väg hem blev vi stannade av polisen. Konstigt nog så fick jag inte blåsa men göra en rad konstiga tester som att skölja med flour, bada fotbad med ett grönt salt i som rev på fötterna, dricka något skumt the, gå balansgång. Polisen sa efter att jag spottade ut flouret att jag hade höga värden av något ämne som de var tvungna att undersöka. Pinsamt värre så frågade de aldrig om jag druckit alkohol vilket jag hade gjort. När jag skulle få blåsa extra stora såpbubblor och Wille sa till mig att det var lika bra att jag erkände vaknade jag kallsvettig. Jag som aldrig skulle våga köra ens runt kvarteret eller ens vågade köra bil dagen efter fast det var tillåtet när jag för några år sedan fick prova sömntablett för att sova bättre.

Hua hua, att jag ska behöva drömma så hemskt efter ett glas rött igår kväll. Vaknade imorse och läste om en ung kvinna i USA som förlorade sin familj i en trafikolycka med en berusad förare vid andra ratten. En av mina vänner omkom när jag var ung i en trafikolycka då han var passagerare och även deras bil krockade med en alkoholpåverkad förare. Visa drömmar sitter kvar lång tid efteråt, denna kommer nog vara en sådan dröm.

Så min påminnelser till er alla måste idag bli – Lämna bilen hemma om ni tänker ta ett glas eller två. 

Glad Påsk
Kramis 

FÖLJ MIG GÄRNA ÄVEN HÄR
💙 BLOGLOVIN💙 BLOGKEEN💙 INSTAGRAM💙

2 thoughts on “Åkte fast i natt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: