Flygtur, god lunch och tårta.

Godmorgon på er alla.

Har ni börjat förbereda er för kvällens färd mot Blåkulla ännu. Ska jag vara ärlig så tror jag inte att Tilda kommer gå påskkärring i år men jag hoppas så klart för visst är de söta de små kärringarna och gubbarna som knackar på dörrarna.

Back to yesterday.

Igår var det Roberts födelsedag vilken vi firade med lite blandat. Först ut den traditionella skönsången vid sängkanten med tårta, paket och firande. Därefter så begav vi oss mot Bodyflight där Robert bokat in oss på en flygtur. Bodyflight är en kul och spännande aktivitet där du får känna på hur det är att flyga din kropp. Känslan  ska vara den samma som att kasta sig ut från ett flygplan men i en säkrare miljö. Bodyflight Stockholm i Bromma simulerar frifallshastigheter på upp till 300km/h, men som förstagångsflygare flyger man på hastigheter kring 200km/h.

Jag var en fegis eller så var det bara så att jag är dunderförkyld och kände mig lite småhängig så jag bangade. Men mina sötnosar flög i vindtunneln. Familjens betyg var wao detta gör vi om fast mycket längre. Flygturerna kunde varit längre – en gång till för att få in snitsen. Flygturen i tunneln var 1 minut gånger 2. Fast lycko Tilda och Marre som fick varsin av mina minuter.


Lunchdags på Olearys

Efter flygturen drog vi till Olearys för att äta lunch. Precis som alltid tog jag fajitas med kyckling. Men jag har nästan bestämt mig nu för att alltid äta vegetariskt när jag käkar ute. Tycker nämligen inte om att inte veta eller när kycklingen man får in till bordet är alldeles för rosa även efter att man skickat tillbaka den till köket och fått en ny. Kanske blir jag ute vegetarian också för att nästan aldrig väljer kött eller knappt klarar av att äta kött över lag om jag inte själv får tillaga det om ens då. När vi var i Sälen vid nyår åt jag bara vegetariskt och fick super fin mat hela tiden. Nu var det inte fel på kycklingen alls eftersom Robert åt samma som mig men eller så jag får helt enkelt bli veg när jag käkar ute från och med nu.

Nu ska ni veta att jag är en av de kräsnaste som finns om man lyssnar på mina nära och kära. Kanske handlar även vegotänkandet om mitt kontrollbehov, vem vet.

Tårtkalas
Nästa stopp blev Spaaks  konditori för att köpa tårta till födelsedagsbarnet. Hemma hos mig har inte varken tiden eller orken funnits för att leka bullmamma de senaste dagarna alls. Så när vi vet att Spaaks kan leverera det vi önskar så givetvis tar vi den lätta vägen. Snabbfika innan det var dags att åka vidare på flera äventyr.

 
 Ny dag nya äventyr……tråkigt nog så vaknade jag även idag dunderförkyld.

Dags att sätta fart och göra påskfint här hemma.

Kram Kram.

2 thoughts on “Flygtur, god lunch och tårta.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d