Love is in the air.

Halloj.

Jag hade räknat med lite sol och värme idag när dagens planer var att åka mot stan och leta mysa med Wille och Tilda. Det vi mötes av var kyla och kall blåst, inte alls vad jag tänkte mig. Så vi ändrade våra planer lite för att inte frysa bort.

Love is in the air.

Idag tog vi oss till dessa hav av kärlek som vilar över Stockholm just nu. Trappan vis Sergels torg var enastående vacker. Fanns inte läge att ta någon bild på trappan som delats i tre delar med två gångar mellan hav av blommor. Stämningen var samlad, människor talade tystare nästan viskade till varandra vid hälsningsväggen utanför Åhlens. Fast jag varit där nu så är det svårt att ta in att det faktiskt hänt. Det finns en känsla av hopp och liv i Stockholm. Känslan av att de aldrig kommer vinna för vi står enade #tillsammans som Kronprinsessan sa så fint i helgen.

Myslunch på Vapiano.

Wille och jag var fast beslutna om att dagens lunch skulle ätas på Vapiano. Nytt för idag blev att vi åt i Gamla Stan istället för på Kungsbron. Jag är förtjust i hela konceptet där kockarna lagar din maträtt bakom en glasvägg medan du väntar. Rent och fräscht med riktigt goda pasta rätter som faller mig i smaken.


Uppryckning….dagen går vidare.
Vi hörs snart igen.
Puss.

One thought on “Love is in the air.

Add yours

  1. Fantastiskt hur människor i Sthlm har stöttat varandra i detta! Gott med Vapiano! Måste oxå äta där ngn gång, tror det finns i Gbg med;)
    Svar: Åh hade gärna stoppat ned dig såklart Kamilla! Men vill ju ha dig i livet så hoppas att våra vägar korsas framöver snart ändå 😉 Men lovar absolut att tänka på dig när jag sitter på en uteservering och dricker prosecco.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: